Keresés
  • Summer Shape

Az 1.hét Margójára + Megkezdtük a 2. hetet a LocalCryo-val

Az első hét végén még egy beiktatott Summer Masszázs volt, illetve egy ismételt relaxációs, pihi nap. Erősen rákészültünk a 2. hétre, hiszen az sokkal intenzívebb mint a kezdés. Finoman vezettük be az összes új dolgokat, mint az InfraShape, Summer Masszázs, Easy Detox kúra, hiszen nem akartuk durván leterhelni a résztvevők szervezetét, mint ahogy erről az előző bejegyzésben már írtunk. A sokkolás ez esetben nem lett volna ideális. De rendkívül izgatottak vagyunk hiszen a 2. aktív hét végén lesz a 10 alkalmas Summer Masszázs összehasonlító fotózása, és mérése, de ne szaladjunk ennyire előre.

Az első heti összegzés:

A 8. napján a programnak elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy bevezettük az új, zseniális kezelésünket, és a lánykák első alkalommal próbálhatták ki a LocalCryo-s zsírfagyasztó terápiát. Itt is a fokozatosság elvét követtük.

A LocalCryo-s zsírfagyasztás egy alaposan letesztelt, és rendkívül hatékonyan működő kezelés sorozat. Jótékony hatásai a szervezetre és a zsírmobilizációra elképesztőek, mindezt mellékhatások nélkül élvezhetjük. A LocalCryo -160 fokos nitrogén párával működik, zsírfagyasztás esetén a kezelt bőrfelület 3-4 fokra hűl. Intenzíven beindítja a BAT (barna zsírszövet) termelődését a szervezetben (erről részletesen a LocalCryo aloldalán olvashatsz), feszesít, gyógyít, regenerál és maximális támogatja az alakformálást.


Nem ismered a LocalCryo működését, kérdéseid merültek fel a kezeléssel kapcsolatban?

Itt minden információt megtalálsz:

LocalCryo

Mint általában mindenkinek, a lányoknak is voltak félelmeik azzal kapcsolatban, hogy mit fognak érezni a kezelés 30 perce alatt, hogy hogyan fogják bírni a rendkívül alacsony (-160 fokos) hideget, de ezek hamar eloszlottak miután megtapasztalták, hogy a Cryo nem jár fájdalommal, nem kellemetlen, sőt, van, hogy egyenesen csiklandozó, kellemes érzést vált ki. Esetükben a bőr és a zsírhűtését 10-15 fok között tartottuk, pár percig azonban lementünk a kívánt 3-4 fokig is. Fontos, hogy elsőre le kell tesztelni a vendégek hidegtűrő képességét, illetve ki kell zárni a hideg allergiát, ami viszonylag ritka, de gyakran maga a kezelt személy sem tud róla. Esetükben mindent rendben találtunk, így az intenzív terápia gond nélkül megkezdődhetett. 2 x 15 perc kezelést kaptak mindkét combjukra és popsi tájékra.Holnap lesz a 7 napos Easy Detox kúra befejező napja, és aztán megkezdődik a neheze. Megtanítjuk őket helyesen táplálkozni. Ebben segítségünkre van a Yolo Food, hiszen az ebédet és a vacsorát, úgy ahogy az Easy Detox hét alatt is, úgy a továbbiakban is ők biztosítják teljesen a személyes igényeikre szabottan.


Programosaink az Easy Detox-ról hamarosan elmesélik a személyes tapasztalataikat Nektek, és jó hírünk van mert nem kell sokat várni arra sem, hogy Ti is meg tudjátok vásárolni a webshopban, vagy személyesen a Summer Shape 5.kerületi szalonjában.


Addig is kövesd nyomon a mindennapi történéseket, várunk vissza a Blogra, és bármilyen kérdésed van a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, állunk rendelkezésedre! Minden szolgáltatásunk aloldalán található kapcsolati űrlap, melynek kitöltésével felveheted velünk a kapcsolatot, és mi felhívunk és egyeztetünk Veled időpontot. Próbáld ki még ma!

485 megtekintés0 hozzászólás