Keresés
  • Summer Shape

10. nap -Summer Shape Átalakító Program- Mennyit fogytak eddig? Lemértük a lányokat!

Frissítve: 2019. márc 6.

Túl az első 1,5 héten, ami relatíve nem sok, de mégis rendkívül tevékeny időszakot takar, beszéljenek helyettünk ebben a posztban a számok és a lányok a saját szavaikkal.


Kezdjük Larával:


Lara eddigi változásai:


Súly: csak a 2 hónap letelte után publikáljuk :)


Mell alatt: -1,1 cm

Has: -7 cm

Csípő: -4 cm

Popsi: - 5 cm

Combok: -1,5 és -1 cm

Karok: -1 és -1 cm


Testzsír %: -1,8

Izom (kg): 0.5

BMI (kg/m2): -0,4"Amikor megnyertem a programot nagyon boldog voltam, bele se gondoltam,hogy ez egy hosszú út kezdete lesz. Akkor tudatosult bennem, hogy mennyi változást hoz majd az életembe, amikor megcsináltuk az Inbodyt és megláttam a “felszín” alatti eredményeket...feketén-fehéren leírva az adatokat látva tudatosult, hogy az az ember én vagyok. De nem szeretnék többé az lenni. A lányok tényleg mindenben a segítségemre vannak, ha éhes vagyok, ha nehéz valami, külön csoportot is hoztak létre számunkra, ahol bármikor írhatunk nekik, mindegy hány óra van. Az első élményem az Infrashape Horizontalhoz köt. Már a próbaedzésen kiderült, hogy nagyon tetszik nekem ez a mozgásforma, a leghatékonyabb “izzasztó” edzés, amit valaha kipróbáltam. Teljesen bírható, a saját tempómhoz igazítottam mindig a tekerést, így azoknak is bátran ajánlom,akik egyelőre nem annyira szeretik a sportokat. Már 10 alkalom Summer Masszázson is túl vagyok, aminek elképesztő eredménye lett a combomat illetően. Az első alkalom után kemény izomlázra ébredtem, az azt követő alkalmakon pedig egyre jobban éreztem magamat utána. Lilla (a masszőzünk- a szerk.) elképesztően ügyes, a program befejezése után is járni fogok hozzá “szinten tartó” masszázsra. A masszázs utáni Infrashape edzés pedig nagyon kemény és hatékony. A Local Cryo pont az InfraShape Horizontal ellenkezője, ott ugyanis lefagyasztották első alkalommal a combomat, aztán a has-derék tájékra is áttértünk. Egyáltalán nem volt kellemetlen, sőt kissé csiklandozó érzés volt. Az eredmény pedig azonnal látszott a kezelést követően. Sokkal feszesebbnek, puhábbnak éreztem a kezelt területen a bőrömet. Utoljára hagytam amitől a legjobban féltem: az étkezést.

Az első hetet az EasyDetox kúrával kezdtük, ami meglepő módon egyáltalán nem okozott gondot számomra. Rengeteg hasonló felépítésű kúrát próbáltam már, egyiket sem sikerült végigcsinálom eddig. Az Easy Detox shaket ízlés szerint variálhattuk, volt, hogy narancslébe turmixoltam, de a Summer Shape-ben avokádos-banános kombót is kipróbálhattam. A reggelit, tízórait és uzsonnát helyettesítették a shakek, és azt kell mondjam, egyáltalán nem voltam éhes a hét során, egyedül a kívánossággal ( Lara nem állapotos :) - a szerk.) kellett megkűzdenem. A hét során a hasam összeszűkült és sokkal komfortosabban éreztem magam. A második héttől az ételeinket Rita (#beyourhercules) állítja össze, egyénre szabva (Az ételeket a Yolo Food biztosítja a #beyourhercules által előírt személyre szabott étrend szerint- a szerk.). Nagyon megijedtem amikor a Summer Shape-ben megtudtam,hogy az én étkezésem nem tartalmaz glutént, cukrot és tejtermékeket sem. -Ellenben rengeteg zöldséget és folyadékot kell fogyasztanom (illetve megfelelő szénhidrátot és fehérjét is :) - a szerk.). A második hét végéhez érünk lassan és ugyanolyan energikus vagyok, a változás pedig már centikben is megmutatkozik. Nagyon kíváncsi vagyok a program végére,hogy milyen átalakuláson megyek keresztül, de annyi már biztos- Boldogan járok edzeni és lelkesen tartom a diétát."Kinga eddigi változásai:


Súly: csak a 2 hónap letelte után publikáljuk :)


Mell alatt: -5 cm

Has: -7 cm

Csípő: -3 cm

Popsi: - 2 cm

Combok: -3 és -1 cm

Karok: 1,5 és 1 cm


Testzsír %: -0,8

Izom (kg): 0

BMI (kg/m2): -0,7


" Kíváncsian és izgatottam vágtam bele a programba. Az, hogy részt vehetek benne számomra egy mentőöv, amit talán az utolsó pillanatban dobtak elém. Tudtam, hogy nagy a baj, de valahogy magamtól azt sem tudtam, hogy is kezdjek neki a változásnak. 

Az Easy Detox első napjától nagyon féltem. Mi lesz ha nem tudom meginni a turmixot, mi lesz, ha éhes maradok... Második napra fellélegeztem, és tudtam ezt a méregtelenítő kúrát nekem találták ki. Mivel 5 étkezés volt egy nap, egy percig sem maradtam éhes, és az ételek meglepően finomak voltak. Az Easy Detox 2. Napjától nem ittam kávét ( 15 éve nem indult a nélkül a napom ) és magam sem akartam elhinni, hogy van élet nélküle is. Sokkal energikusabbnak éreztem magam, és azt vettem észre, hogy, nem vagyok úgy elnehezülve. Mintha lélegzethez jutott volna a szervezetem. Nem mondom, hogy könnyű volt, kell hozzá akaraterő, de akár holnap újrakezdeném

A speciális zsírbontó masszázs, a Summer Masszázs egy csoda. Rajtam rengeteg a zsír, és nagyon narancsbőrös vagyok, de a 10 alkalmas kezelés után brutális a különbség, ráadásul annyira, megszerettem a masszázst, hogy szerintem elvonási tüneteim lesznek. 

A Local Cryo kezeléseknek még az elején tartunk, de kíváncsian várom a fejleményeket. Egyelőre egy nagyon kellemesnek tűnik. 

Az InfraShape edzések egyre jobban mennek, javul a teljesítményem. 

Egy hét után azt kívánom, soha ne érjen véget ez a két hónap.

Álmomban nem gondoltam, hogy egy hét után ennyit tud változni pozitív irányba az ember komfortérzete és közérzete."Szandi eddigi változásai:


Súly: csak a 2 hónap letelte után publikáljuk :)


Mell alatt: -1 cm

Has: -4 cm

Csípő: -4,6 cm

Popsi: - 1 cm

Combok: -2 és -2 cm

Karok: 0 és 0 cm


Testzsír %: -0,8

Izom (kg): -0,2

BMI (kg/m2): -0,3


" Az első 10 nap számomra elrepült, persze voltak mélypontok, amikor szükségem volt a többiektől bátorításra. Az Easy Detox kúra nem okozott nehézséget, sokkal rosszabbra számítottam. Így, hogy biztosítottak számunka ebédet és vacsorát a három shake mellé, csak néha, délutánonként voltam éhes. (Szandi az Easy Detox kúra után minimum napi 1800 kcal étrendet kapott, az Easy Detox alatt egy kicsit kevesebb tápanyag került a szervezetétbe, amit aztán kompenzáltunk, ráadásul ő a progra előtt napi 1 x evett de akkor rengeteget- a szerk.) Az ilyen kúrákról mindenkinek az az első gondolata, hogy nem ehet mellette semmit, és szenvedni fog. Itt szenvedésről nem volt szó, a hét nap, ilyen formában tökéletesen kibírható volt, kevésbé voltam fáradt és sokkal könnyebben keltem fel reggelente, mint előtte. A Summer Masszázs első alkalma, mivel még sosem voltam ilyen típusú masszázson és nem is tudtam, hogy pontosan mire számítsak, kicsit fájdalmas volt. Szerencsére a második alkalommal ebből már semmit sem éreztem, sőt napról napra egyre jobban megszerettem. Az InfraShape mindig feltölt és energiát ad, alapból szeretek biciklizni és mindezt teljes kényelemben, filmeket nézve vagy épp zenéket hallgatva tehetem a Summer Shape-ben. Az utolsó 10 perc szokott kritikus lenni, ilyenkor már érzem, hogy nagyon fáradok. Ennek ellenére persze próbálom magamból kihozni a maximumot. A LocalCryo teljesen kikapcsol, nem érzek semmilyen fájdalmat. Ezt a kezelést mondanám a legszerethetőbbnek, még aludni is tudnék közben. Összességében az elmúlt 10 napot nem fogyókúraként éltem meg, sokkal inkább kikapcsolódásként. A csapat szuper, 100%-osan figyelnek ránk és megtesznek értünk bármit. Már most elmondhatom, hogy sikerült kirángatniuk kicsit a komfortzónámból és folyamatosan a jó út felé terelgetnek."


Ha kedvet kaptál kipróbálni bármelyik szolgáltatásunkat, most gyere, és foglalj időpontot, mert 2019.03.06-08 között fantasztikus Nőnapi akcióval várunk: NŐNAPI AKCIÓ

720 megtekintés0 hozzászólás