Keresés
  • Summer Shape

1.hét/ 4.-5. napok Pihenés vs. Kimaxolás

Frissítve: 2019. feb 28.

A Summer Shape átalakító programjának 4. napja a pihenés jegyében telt. Kaptak egy kimenőt a csajok, mivel minden szellemi és testi fejlődés alapja a megfelelően ütemezett terhelés. Foghattuk volna őket heti 7x InfraShape edzésre, de azzal csak azt értük volna el, hogy kifáradnak minden értelemben, teljesítő képességük romlott volna, és a sérülések veszélyének is kitettük volna őket. A Summer Masszázs ütemezése is első körben úgy célszerű ha az első 2-3 alkalom között 1 nap szünetet tartunk, majd a következő héten mindennap végezzük a "gyúrást".

Egyébként volt aki közülük hiányként élte meg ezt a nyugis napot, és szabályosan hiányzott neki aznapi "Summeres program". Hogy Kinga szavaival éljek:

"Hiányérzetem volt egész nap!"

- Ezek szerint szépen felvették az ütemet és gyorsan belerázódtak az egészségesebb életvitelbe :)


Az 5.napon azonban belehúztunk rendesen. Ez volt az első olyan alkalom, hogy a Summer Masszázs után, rögtön tekerni mentek. Hogy miért is extra hatékony mindez?


A masszázs hatására, a test egyes részeiből kiürül a fölösleges víz, és a felhalmozódott zsír is sok helyről eltűnik. Arról már nem is beszélve, hogy a masszázs méregtelenítő hatással van a szervezetre és felgyorsítja az anyagcserét, és itt jön képbe az InfraShape, mely a beépített vákuumnak köszönhetően ezt folyamatot megsokszorozza, a kollagén lámpával pedig a bőr feszesítését is kimaxolja. A kardió mozgás pedig az összes mobilizált zsírsejtet segít elégetni.Hogy azt már ne is említsük, hogy lánykáink egy olyan zseniális, új krémet kezdtek használni, mely még hatékonyabban támogatja mindazon folyamatokat, melyet a Masszázs és az InfraShapezés elindít. Erről majd még később részletesen mesélünk.

Szuper hír, hogy bevallásuk szerint senki sem csalt eddig semmilyen étkezésben, legyen szó szülinapozásról, vagy családi összejövetelről, ők hősiesen kitartottak és csak az előírt Easy Detox shakeket, illetve Yolo Food-os menüket ették.


Mindenki alig várja, hogy megtörténjenek az első mérések, de erre még egy picit várni kell, hiszen semmi értelme pár naponta méregetni őket és a változásokat. Heti 1 x várható jelentés az aktuálisan elvesztett centiméterekről és kilókról.


Addig is ha szeretnél csatlakozni a nagy tavaszi (igen, pár nap és itt a tavasz, aztán a nyakunkon a nyár :)) átalakuláshoz és kipróbálnád a Summer Masszázst vagy az InfraShape-t, ne habozz, a weboldalon minden információt megtalálsz, várunk nagyon sok szeretettel!


300 megtekintés0 hozzászólás