Keresés
  • Summer Shape

1.hét/3.nap - Meggyúrtuk a lányokat

A 60 napos program valóban egy komplex átalakulás. Komplexsége abból is adódik, hogy teljesen kimaxoljuk a támogató kezelésekkel.

A 3. napon lányaink megkapták az Easy Detox csomagjukat, és ezzel megkezdődött az étkezési szokásaik átreformálása. Az Easy Detox egy Thai tisztító kúra, 100%-ig organikus gyógynövényekből. Magyarországon egyedülállóan, csak a Summer Shape-ben elérhető. Egy olyan méregtelenítési program mely alatt nem szenvedsz és nem, hogy megvonsz a szervezetedtől bárbit, hanem szó szerint feltöltöd és aktivizálod.

Ezzel a 7 napos kúrával felkészítjük a lányok szervezetét az egészséges, személyükre szabott táplálkozásra (mert valljuk be, nem étkeztek igazán ideálisan a program megkezdése előtt). Az Easy Detox kúrát kiegészítő étkezéseket, a kiváló alapanyagokkal dolgozó, magas minőségű Yolo Food biztosítja, az Easy Detox-os receptfüzet alapján, így ráadásul még a főzéssel sem kell bajlódniuk a programosainknak, hiszen napi 5 x -i étkezést biztosítunk számukra (Napi 3 x Easy Detox shake friss összetevőkből + 2 főétkezés a Yolo Food jóvoltából).


Sok esetben előfordul, hogy azt hiszi valaki, hogy egészségesen, és jól táplálkozik (manapság népszerű, az együnk minél több fehérjét, vagy hasonló diéták, de tudni kell, hogy ez nem mindenkinél vezet el a kívánt célhoz. Minden szervezet más és más, különböző hormon háztartással, emésztéssel, alapanyagcsere típussal stb. , így nem lehet azt mondani, hogy egy adott diéta mindenkinél ugyanúgy működik, sőt!) A csajok már az első nap kitöltötték a személyre szabott étrendjük megírásához szükséges, nagyon átfogó #beyourhercules tesztet, melyek kielemzése után, és az Easy Detox hét végeztével, megkezdhetik, a valóban számukra ideális étkezést. Ehhez ad további támpontot az Inbody mérésük is).

Másik nagyon fontos alappillére a programnak a Summer Masszázs.

Kiválóan támogatja a programot, hiszen az intenzív (10 kezelést magában foglaló, alkalmanként 50 perces masszázs) brutálisan felgyorsítja a testükben található zsírok mobilizálását. Az első héten 2 naponta, majd a következő héten már minden nap meggyúrjuk őket :) Ez a masszázs fajta a Summer Shape különleges szolgáltatása, melyet Magyarországon máshol jelenleg nem tudsz kipróbálni, de külföldön már hihetetlen népszerűségnek örvend, kiváló eredményei miatt.
Ha szeretnéd kipróbálni az Easy Detox-ot vagy a Summer Masszázst, ne habozz, mind kettőre lehetőséged van a Summer Shapeben!606 megtekintés0 hozzászólás