Keresés
  • Summer Shape

1. hét /2. nap - Az első InfraShape edzések

Frissítve: 2019. feb 23.

A lányok ma megkezdték a programot. Első napjukon egy kiadós kardió edzésen vettek részt, melyben segítségükre voltak a Summer Shapeben megtalálható InfraShape gépek. Az alakformálás és zsírégetés a leghatékonyabb eszközökkel fog a teljes 2 hónap alatt történni.

Egyelőre mindenki nagyon lelkes és eltökélt, de ahogy a lányokat megismertük, ez a lelkesedés a későbbiekben sem fog lankadni :)


A 3 lány nagyon különböző test alkatú, és mind a hármuknál mások az elérni kívánt célok.


Szandi alakja csinos és nőies, ennek ellenére Ő mégis elégedetlen magával. Szeretné, hogyha a tükörbe nézve boldogan és elégedetten mosolyoghatna. Nála rendkívül fontos, hogy a minimális zsírcsökkentés mellett izmot építsünk, és bőrét még feszesebbé, rugalmasabbá tegyük. Az InfraShape -ben található kollagén lámpák pont ezt a célt szolgálják, az infra lámpákkal és a kardió mozgással karöltve.

Lara, egy igen fiatal hölgy a csapatban, de sajnos rajta már most látszik a helytelen táplálkozás és mozgás szegény évek nyoma. De semmi sincsen veszve, hiszen ez a program pont arról szól, hogy megtanítsuk őket a személyükre szabott helyes táplálkozásra, és a sport szeretetére. Lara egyelőre nagyon gátlásos a testét illetően, viszont annak ellenére, hogy eddig egyáltalán nem szeretett mozogni, és nem is nagyon vette rá magát, az InfraShape-t imádja, és ezzel többnyire minden sport kerülő így szokott lenni miután kipróbálja.Kingánk a legidősebb a csapatban, de már egy tüneményes 3 éves kiscsaj anyukája. Testén a szülés, a korábbi súly problémák, a helytelen táplálkozás, és a kor (bár még ő is fiatal anyuka) erősen nyomot hagyott. Nála különös hangsúlyt fektetünk a bőr feszesítésére, a kollagén termelés fokozására, illetve a megfelelő anyagcsere elérésére. Rajta van a legtöbb túlsúly, így számára nem lenne megfelelő olyan kardió mozgás mint a futás például, hiszen az ízületeit rendkívül megterhelné vele. Az InfraShape edzés bátran használható nagyobb túlsúllyal is, hiszen tehermentesíti a felső testet, gerincet, és maximálisan személyre szabható.


Ha szeretnéd kipróbálni az InfraShape edzést, ne habozz tovább, lehet, hogy lányokkal is összefutsz a szalonban, hiszen mindennapi vendégeink a program ideje alatt :)


358 megtekintés0 hozzászólás