Égess el akár 1.500 – 2.000 kalóriát 50 perc alatt!

Az InfraShape fekvőkerékpár kapszula a legújabb generációs alakformáló eszközök egyik leghatékonyabb képviselője.

 

Az InfraShape-es tekerés során az elvesztett súly 80 százaléka víz, a maradék pedig a zsírból, koleszterinből, zsírban oldódó nehézfémekből és bizonyos mérgező anyagokból áll. Ilyen mértékű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál – például maratonfutásnál - lehetett elérni.

 

További érvek az InfraShape mellett:

 

 • A kapszulában való tekeréssel rendkívül gyorsan égethetők el a plusz kilók!

 • Segít a súlyvesztésben és ezáltal a magabiztos megjelenésben

 • Elősegíti a méregtelenítést, így csökkentheti az szív- és érrendszeri megbetegedéseket

 • A hosszú ideig tartó gyakorlatvégzések során a test a zsírt használja fel a glükóz helyett. Ez csökkenti a tejsav szintjét, mely a fáradtság érzéséért is felelős

 • Fejleszti és gyorsítja az anyagcserét. Ennek is köszönhetően nagyon hatékony a narancsbőr megszüntetésében

 • Csökkenti a stresszt és a szorongást, mivel hozzájárul az endorfin termeléshez

 • Edzés közben megfiatalodik a bőröd a gép kollagén lámpáinak köszönhetően!

 • Az olyan beépített modern technológiák, mint az infrafény, vagy a színterápia még eredményesebbé teszik az alakformálást és a kalóriaégetést!

 • És nem utolsó sorban a megjelenése miatt rendkívül trendi és kényelmes!

Az InfraShape mindenki számára lehetőséget biztosít az edzésre

​A fekvő testhelyzet miatt a gép óvja a gerincedet, így nem kell félned semmilyen károsodástól, vagy sérüléstől. A gerincproblémákkal és erős túlsúllyal küzdők és sérülésből felépülők is biztonságosan tekerhetnek az InfraShapeben. 

Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, így kellemes érzéseid lesznek egész edzésidő alatt. Nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested az egy összefüggő rendszer. Amikor beindul az anyagcserefolyamat, például az Infrafény hatására, akkor az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád.

A tekerés közben sem fogsz unatkozni

Az edzés közben a kedvenc zenéidet hallgathatod, miközben a kijelzőn keresztül ellátogathatsz a csodaszép Costa Rica homokos tengerpartjára, vagy a vízen fekvő Velence híres látványosságaihoz.

Emellett a tekerés közben különböző programok közül választhatsz, hogy a lehető legjobban a saját igényeidre szabd az edzést.

Extrák az InfraShapeben

A készülék ötvözi a  vákuummasszást az infrafénnyel, így segíti az extra kalóriaégetést, ezáltal a fogyást és a hatékony alakformálást. A kollagénkezelés pedig hozzájárul a bőr megfiatalításához.

Eközben az infrafény hozzájárul a nyirokkeringés felgyorsulásához, miközben segít a zsírcsökkentésben.

Multi Vision

Vákuum

Kollagén Lámpa

Infra Lámpa

Aroma

Terápia

Vákuum az  InfraShapeben
 • 5 előre definiált program: 0 - 30 mBar légnyomás

 • Manuális funkció, amelyhez a vákuum beállítása személyre szabottan történik

 

Elősegíthetjük a vákuummal, a bőr látható megfiatalodását, jelentős zsírcsökkenést és az anyagcsere fokozását a fenéken és a felső combokon kívül, és belül egyaránt.

Az edzés alatt a vákuumszívó hatása érvényesül a bőr- és zsírszövetekben. Míg a vendég zsírégető edzést végez, a zsírszövetet deréktól lefele célzott vákuumhatás aktiválja. Az alacsony nyomás a vért először a zsírszövet problémás zónájába szívja, ahol feldúsul az energiát szolgáltató zsírsavakban. A nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz. A vákuumtréning a magas és alacsony nyomás folyamatos váltakozása, amely kétszeresen hat a narancsbőrre:

 • Intenzíven ellátja vérrel a zsírszövetet a problémás területen

 • Meggyorsítja a zsírsav szállítást a dolgozó izmokhoz

 A vákuumtréning nem csak célzottan teszi lehetővé a zsírégetést, hanem tehermentesíti és regenerálja is az adott szövetet. Az eredmény lenyűgöző: használatával szervezetünk már a 3. perctől zsírt éget!

A tréningezők 98%-a a zsírégető fázis maximumát az edzés 30. percénél éri el.

Kollagén az  InfraShapeben
 • 2 darab 30 W-os LED lámpa- Hullámhossz - 620 nm 

 • Lehetőség az edzés közben történő automatikus ki-, illetve bekapcsoláshoz

A külső környezeti hatások és az öregedéssel együtt járó természetes folyamatok idővel jelentősen csökkentik a szervezet kollagén termelő képességét, így ahogy idősödünk bőrünk is egyre ráncosabbá válik, veszít rugalmasságából.

Az edzés során a hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerését. Ezen pozitív folyamatoknak köszönhetően felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul. 

 

Bőrfeszesítő hatása van, valamint stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. Rendszeres használatávalbőr nedvességfelszívó és nedvességmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik. 

A kollagén terápia tökéletes megoldás a bőr megfiatalításához. Független kutatások bizonyítják, hogy a bőr bizonyos sejtjei késztethetők kollagén, elasztin és bizonyos enzimek termelésére, ha a látható fény 620 nm-es hullámhosszú tartományával sugározzuk be a kívánt bőrfelületet. Az eredmény 6-8 hét után látszik. A kötőszövet egész testünket behálózza. A bőr, a csontporc vázfehérjéje, a kötő és a tartószövet legfontosabb alkotórésze. A kollagén a bőr kötőszövetének 70%-át alkotja.

Infra az  InfraShapeben
 • Hőmérséklet beállítás: 25-50 Celsius között

 • Kettő infravörös fűtőtest: 350 W egyenként

 • Megégés elleni védelem, mivel a fény hatására a tested önmagát melegíti fel

 • Infravörös tartomány: 1.4-14 mikrométer - közel a napsugárzás tartományához

Az infrafény, különösen kíméletes, ugyanis a felső bőr rétegein úgy képes áthatolni, hogy nem nyelődik el.

A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul.

A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken - aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. A fény- és hő terápia 40-50 Celsius fokon zajlik, és kíméli az érrendszert. Az infrafény különlegessége, hogy a sejteket aktivizálja, ezáltal felmelegszik a tested, de a körülötted levő levegő nem.  

Elősegíti többek között a

 • sejtek anyagcseréjének javítását,

 • a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását,

 • a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását,

 • valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását.

A sugarak áthatolnak a legfelső bőrrétegen, anélkül, hogy azt felmelegítenék, de behatolnak a bőr alatti zsírrétegbe és a véredényekbe. Ezek felmelegszenek és kitágulnak. A meleg hatására a zsírszövet vérellátása javul, és megindul a zsírsavak elszállítása. A fokozott vérellátás hatására a kalória felhasználás is fokozódik. Ez azt jelenti, hogy a test 300-600 kcal energiát éget el - ami megfelel egy ebédnek. E kalóriamennyiség elvesztéséhez kb. 6 km-t kellene futni. Az infravörös sugárzás hatására tehát szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik.

Multi Vision    az  InfraShapeben

Kontrolláld az edzésedet! Azonnali edzés eredmények:

 • Megtett távolság

 • Időtartam

 • Sebesség

 • Felhasznált kalória

 • Vákuum, Infra, intenzítás beállítások

 Akár valóságos terepimitáció a beépített LCD kijelző segítségével. 

Interaktív Edzésélmény. Virtuális edzések, választható edzés Los Angeles utcáin, Velencében, vad sivatagban vagy erdei ösvényen. Több lehetőség közül választhatsz, amelyek a Summer Shape edzéseit igazi élménnyé varázsolják. Hallgasd saját edzéshez összeválogatott zene mixeinket, nézz sorozatokat, vagy válassz egyszerűen az internetről bármilyen médiát, és élvezd az edzést a saját stílusod szerint.

Aromaterápia   az  InfraShapeben
 • Automatikus illóolaj adagolás, lehetőség az edzés közben történő ki-, illetve bekapcsoláshoz

 • Az illóolajok belélegzés során leggyorsabban az agy limbikus rendszerére gyakorolnak hatást

 •  A belélegzett illóolajok enyhíthetik fáradtságunkat, javíthatják közérzetünket és segíthetik az elalvást.

Gyere el a Summer Shapebe tekerni!