Készen állsz egy elsőrangú otthoni Thai tisztítókúrára?

Easy Detox – A tisztítókúra, amit tényleg élvezni fogsz!

Egy méregtelenítő kúra  egyenesen Thaiföldről

A legtöbb tisztítókúra végeredményét imádják az emberek, de az eredményekig vezető utat kényelmetlennek találják. Ha csináltál már tisztítókúrát, akkor pontosan tudod miről beszélünk: kerülni kell bizonyos dolgokat, a hozzávalók íze kellemetlen és nehéz az előírásokat betartani.

Az Easy Detox azonban egy egészen más élményt nyújt!

Az Easy Detox egy távol-keleti thai tisztítókúra, 100%-ban organikus gyógynövényekből és 14 speciális összetevőből összegyúrva. A kúra a thaiföldi spa- és wellnessüdülők, valamint a luxushotelek kínálatának nélkülözhetetlen eleme.

Az Easy Detox egy valódi felüdülés a szervezeted számára!

Ez az a tisztítókúra, amitől nem fogsz szenvedni, sőt... rendkívül energikussá fog tenni és meghozza a kedvedet a kúrát követő fogyáshoz, diétához is. Nem csak, hogy jobban érzed majd magad, hanem a méregtelenítés során néhány plusz kiló is leolvad rólad.

És itt nem csak a kilókról van szó. A tested „szabadnak” érzi majd magát a programot követően. Érezni fogod a különbséget a méreganyagokkal teli állapot és a kúra utáni állapot között – és elhiheted, a kontraszt óriási lesz!

Mindeközben pedig más kúrákkal ellentétben nem kell lemondanod a testmozgásról sem. Az újonnan nyert energiáknak köszönhetően pedig még inkább belevetheted magadat a mozgásba, alakformálásba.

Az Easy Detox tisztítókúráról

Az Easy Detox gyógynövényekből álló készítmény az egészséges étrendet felpörgetve hozzájárul a lúgosításhoz, és megvédi a szervezetet a méregtelenítés során előforduló oxidációs károsodástól.

Az eredmény a sejtek szintjén bekövetkező tápláló és alapos tisztulás, egy gyengéd és kellemes méregtelenítő élmény.

A kúra alatt az Easy Detox programját kiegészíti egy, az aktív életmódot támogató, ízletes és tápanyagokban gazdag táplálkozást elősegítő útmutató is. Ez azt jelenti, hogy a méregtelenítési folyamat alatt annyi egészséges ételt fogyaszthatsz amennyit csak akarsz, és nem kell lemondanod a szokásos napi testmozgásról sem, így fitt és egészséges maradhatsz és haladhatsz a testsúlyoddal kapcsolatos céljaid felé.

Válassz Easy Detox csomagjaink közül
Easy Detox Mini csomag

Az Easy Detox Mini csomag egy 3 napos „ízelítő” a tisztítókúránkból. 9 prémiumminőségű, egy adagnak megfelelő tasakot tartalmaz, amelyet táplálkozási és testmozgási ajánlások és kiváló online ügyfélszolgálatunk támogatása egészít ki. Ideális azoknak, akik ízelítőt szeretnének a tisztítókúrából és hatásaiból.

Easy Detox Classic csomag

Az Easy Detox Classic csomag a legnépszerűbb, 7 napos tisztítókúránk az elfoglalt embereknek. 21 prémium minőségű, egy adagnak megfelelő tasakot tartalmaz, amelyet táplálkozási és testmozgási ajánlások és kiváló online ügyfélszolgálatunk támogatása egészít ki. Ideális azoknak, akik egy teljes tisztítókúra élményére és hosszan tartó eredményre vágynak mindössze egy hét alatt, anélkül, hogy vissza kellene venniük a megszokott életritmusukból.

Easy Detox Deluxe csomag

Az Easy Detox Deluxe csomag 14 napos prémium-tisztítókúránk. 35 prémium minőségű, egy adagnak megfelelő tasakot, 2 méregtelenítő arckezelést, extraerős probiotikumokat, valamint táplálkozási és testmozgási ajánlásokat tartalmaz, amelyet kiváló online ügyfélszolgálatunk támogatása egészít ki. Ideális azoknak, akik 2 hetes, teljes körű tisztulásra vágynak kívül-belül.