30 napos Átalakító program 

Lará   -val 

A rendkívül sikeres ÁTALAKÍTÓ program

most Mindenkinek elérhető

Több, mint egy egyszerű fitnesz program

Mindenki szeretne jobb formába kerülni és mindenki szeretné a lehető legjobban érezni magát a saját bőrében.

 

Megálmodtunk egy olyan 30 napos programot, ami teljes átalakulást hozhat mind testileg mind pedig lelkileg az adott személy életében. Ezt pedig nem fogjuk megtartani magunknak, hanem Te is végig csinálhatod az egészet, hiszen...

 

... korábban már dokumentáltuk 60 napon keresztül  a programot 3 résztvevővel, melyről részletesen a Blogban tudsz olvasni és videókat nézni. Rendkívül sikeres volt mind a 3 lány,pedig különböző életkorúak és teljesen más testfelépítésüek,más életvitelűek voltak!

Ez a kezdeményezés, több, mint egy egyszerű „fitnesz” program. Sokkal többről van itt szó annál:

 

 • Szeretnénk megmutatni, hogy hogyan lehet megszabadulni a plusz kilóktól, és hogyan lehet formásabbá varázsolni az alakunkat már relatíve rövid idő alatt is.

 • A program során nagy hangsúlyt fogunk fektetni arra, hogy a résztvevők bőre fiatalosabbá, feszesebbé, puhábbá váljon – miközben a ráncaik egy része is el fog tűnni.

 • A fogyás és az alakformálás az asztalnál kezdődik – a megfelelő étrend nélkül nehéz változást elérni, ezért biztosítunk mindenkinek egy személyre szabott étkezést, ami segíteni fogja a résztvevőket az alakformálásban.

 • A program során mindenki sokkal energikusabbá fog válni köszönhetően a zsírégető Summer Masszázsnak és az étkezés is ezt fogja elősegíteni.

 • Egy komplett testkezelési programot is beiktatunk ebbe a 30 napba, amely során LocalCryo kezelésekkel fogjuk segíteni a kalóriaégetést, miközben a bőr is megfiatalodik és a narancsbőr is eltűnik.

 • Az eddig felsorolt pontok mind-mind hozzájárulnak majd ahhoz, hogy a résztvevők magabiztosabban hagyják itt a programot, mint ahogy elkezdték az.

 • A my.collagen, a rendkívül magas minőségű összetevőivel (10.000 mg hal kollagén/nap + hyarulon sav), a my.infragel a piacon egyedülálló hatóanyagaival pedig maximalizálják az eredményeket, melyeket a rendszeres InfraShape kardió mozgásnak köszönhetnek

Itt tényleg egy komplett átalakulást fogsz látni magadon! A korábbi átalakulások eredményeit itt találod a Blogon   ! Ráadásul az egész programot végig támogatja Lara, aki a korábbi programban részt vett! Tőle bármikor lehet kérdezni az online, zárt csoportban,ahová csak az Átalakító programban résztvevők lépheznek be!

A 30    nap teljes programja:

Összesítve a csomag tartalma:

 • 12 db InfraShape edzés

 • 12 db my.infragel

 • 80 perces LocalCryo bérlet

 • 5 alkalmas Summer Masszázs bérlet

 • 1 havi my.collagen

 • Személyre szabott táplálkozási útmutató (BeYourHerculestől) + heti 1 online konzultáció, zárt csoport részvétel

 A program ára 20%-os kedvezménnyel, AKCIÓSAN 149.990 Ft, mely a Summer Shape üzletben vásárolható meg személyesen (bankkártyát is elfogadunk).

 

 

InfraShape edzés:  Összesen 12 db (alkalmanként 50 perces). Több információ az InfraShaperől ITT

my.infragel:  Minden InfraShape edzés mellé my.infragel (a leghatékonyabb krém infra edzésekhez, a maximális eredményért). Több információ a krémről ITT

LocalCryo kezelések:  Összesen 80 perc (te választod, hogy milyen kezelést szeretnél, de ha maximális eredményre vágysz akkor javasoljuk, hogy 4 x 20 perc zsírfagyasztó kezelést válassz - a felhasználásról lehetőséged van egyeztetni a szalonban). Több információ a LocalCryo kezelésekről ITT

Summer Masszázs:  Összesen 5 alkalommal 50 perc . Több információ a Summer Masszázs kezelésekről ITT​

Személyre szabott étrend beyourhercules- től: Egy teljesen átfogó kérdőív kitöltése után, kapsz egy részletes leírást és maximális segítséget ahhoz, hogy az edzések mellett az étkezésed is megfelelő legyen. Ugyan ezt az étrendet követték az Átalakító programban részt vevő lányok ! Több információ a korábbi átalakító programról  a Blogban ITT

 my.collagen  :  1 havi adag  kollagén a narancsbőr mentes, gyönyörű bőrért. Több információ a a my.collagenről ITT

A program felépítése
 • Heti háromszori InfraShape edzés a Summer Shape-ben a lehető legjobb formáért

 • Egy személyre szabott étkezési tanácsadás és étrend (heti 1 alkalommal élő konzultáció)

 • LocalCryo kezelések, hogy egyrészt szebbé és fiatalosabbá varázsoljuk a résztvevők bőrét, másrészt segítsük a gyorsabb fogyást

 • Speciális zsírbontó Summer Masszázsok a hatékonyabb alakformálásért

 • Profi szakemberek segítsége a gördülékeny fejlődésért

 • Olyan kiemelkedő minőségű termékek, melyekkel feltesszük az átalakulásotokra a pontot (my.collagen, my.infragel) 

Támogatóink

Étrend igénylő űrlap:

Ha már megvásároltad a 30 napos Átalakító programot, akkor az űrlap kitöltésével tudod megigényelni a személyre szabott étrendhez szükséges kérdőívet. Javasoljuk, hogy a 30 napos átalakítást az után kezd el, miután a kérdőíved kiértékelésre került és az elemzésed é étrendedet kiküldtük Neked. Így minden összeáll a megfelelő eredmény eléréséhez. A kiértékelés 2-4 munkanapot vesz igénybe. 

Az űrlap kitöltését követően személyesen BeYourHercules (Rita) veszi fel veled a kapcsolatot, és küldi ki Neked emailben a további információkat!

 Bármilyen kérdésed van, az üzenet részbe beírhatod nekünk.