blog fejlec.png
  • Summer Shape

Brutálisan jó eredmények születtek ezalatt a 2 hónap alatt.

A 60 nap teljes programja:

Inbody mérés:  Összesen 8 db (hetente 1x)

Easy Detox kúra:  A program kezdete - összesen 7 nap

InfraShape edzés:  34 alkalommal x 50 perc

Summer Masszázs:  17 alkalommal 50 perc ( első 10 alkalom egymást követő napokon majd heti 1x )

LocalCryo kezelés: 13 alkalommal (átlagosan 30 perc / alkalom)

Napi 5 x étkezés személyreszabott étrend alapján (@be.your.hercules) + my.collagen - hidrolizált halkollagén hyaluronsavval

A lányok, összességében több mint 20 kg-t fogytak, de nem ám akárhogyan, ezt szinte teljesen zsírból, sőt van aki egy kis izmot is épített a program alatt.

Beszéljen az írás helyett most egy kicsit hosszabb videó, melyben részletesen elmesélik Nektek a 60 napos program alatti élményeiket !2528 megtekintés
  • Summer Shape

Nincs rá jobb szó, a lányok brutális változásokon mentek keresztül!

Már csak 1 hét és lerántjuk a leplet, hogy ki,és pontosan mennyi fogyott a 60 nap alatt.

Képekkel, centiméterekkel, Inbody mérésekkel, interjúkkal tesszük fel az i-re pontot!


Bebizonyítjuk Nektek, hogy 60 nap is elég életmód váltáshoz és ahhoz, hogy új testben születhessetek újjá.


A lányoknak sikerült,Neked miért ne menne?

Húsvét után várunk szeretettel.

Még az is lehet, hogy a közeljövőben elérhetővé tesszük számotokra az egész programot :)46 megtekintés
  • Summer Shape

Frissítve: 2019. márc 21.


Legutolsó videónkban Lara beszélgetett Pamelával az eddigi tapasztalatokról és eredményekről. Ebben a posztban most egy kicsit Szandit ismerhetitek meg jobban.

Egy 24 éves, 176 cm magas, kedves, fiatal hölgyről van szó. Alakja arányos, nincs elhízva, kifejezetten csinos. Így találkoztunk az első napon Szandival. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor mégis mit fog változtatni rajta egy a 60 napos program, hiszen ha úgy vesszük tökéletes.

Térjünk is ki rögtön az első Inbody mérésre. Semmi meglepő nincs abban, hogy az eredmények alapján Szandi ideális testsúlyban volt, DE fogynia kellett -3,2 kg-t zsírból és 3,1 kg-t kellett felszedni izomban, tehát összeségében, az ideális fogyása - 0,1 kg az Inbody szerint. Testtömeg indexe a normális tartományban volt, az ásványi anyag és testvíz mennyiség a testében kicsit alacsony. A testzsír százaléka azonban nagyon megközelítette a magashoz tartozó határértéket.

Szandi legfőbb problémája abban gyökerezett, hogy nem evett rendszeresen, bevallása szerint általában 1x- (ritkábban 2 x) és akkor rendszerint a lehető legegészségtelenebb dolgokat, illetve abból is jó sokat. Valószínűleg azért nem hízott el, mert ez az egy étkezés épp fedezte, vagy nem túlságosan haladta meg a napi tápanyag igényét, de mint a testösszetétele is mutatta, ez koránt sem volt egészséges, főleg nem hosszútávon. Tudomásunk van róla, hogy személyi edzésre is járt, de ez továbbra sem volt összhangban az étkezésével.

Elsődleges célunk az volt, hogy Szandi fejében rendet rakjunk, és rávegyük arra, hogy egészségesen és rendszeresen egyen. Hetek óta napi 5 x étkezik és megfelelő mennyiségű folyadékot iszik. Kiiktattuk nála a cukrokat, a finomított szénhidrátokat, a szóját, kukoricát és a mogyorót. Sok egészséges fehérjét, változatos zöldségeket, mérsékelt, és válogatott gyümölcsöket eszik, és a szabályozott szénhidrát fogyasztással Szandi teste hihetetlen módon változik.

Túl van 12 x 50 perc Summer Masszázson, 5x volt LocalCryo kezelése (minden alkalommal 2x 10 perc comb és popsi illetve 10 perces haskezelés) + kapott már egy 12 perces arckezelést és egy 5 perces fájdalom kezelést, amikor női bajok miatt fájt a hasa :), ráadásul 11 alkalom 50 perces InfraShape tekerésen van túl. Mindezt bő 3 hét alatt.

Jöjjenek a számok (Minden héten Inbody-val mérjük):


Szandi eddig összesen:

2,9 kg-t fogyott kizárólag zsírból!

0,4 kg-t szedett fel izomban

Hasa -9 cm-t karcsúsodott!

Csípője -4,6 cm-el vékonyabb

Combjaiból -4, illetve -2,5 cm-t fogyott, azonban a kezdőértékhez képest most lett szimmetrikus a két oldal :)

Az ásványi anyag tartalom a szervezetében megközelíti a magas tartományt.


Szeretnél hasonló átalakító programban részt venni mint Szandi? Esetleg értékes és garantált nyereményekért játszani?


Nincs más dolgod mint, hogy alaposan olvasd át a Blog minden bejegyzését és aztán keresd fel a Játék oldalunkat! Itt minden információt megtalálsz!

www.summershape.hu/tavaszizsongas

301 megtekintés